Αποφράξεις Μάνδρα

Βούλωσε η αποχέτευση σας; Σας ταλαιπωρούν τα λιμνάζοντα νερά στο νιπτήρα και την μπανιέρα; Έχετε απελπιστεί καθώς δεν βρίσκετε μια μόνιμη λύση όσον αφορά τα σιφώνια ή τη λεκάνη του μπάνιου σας;
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ιδρύσαμε την εταιρία μας εδώ και 40 χρόνια, ώστε να είμαστε με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας στη διάθεσή σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, ανα πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, οπουδήποτε και αν μένετε στην περιοχή της Μάνδρας.

‘Οποιο και να είναι το πρόβλημά σας σχετικά με βουλωμένα σιφώνια, νιπτήρες λεκάνες, φρεάτια, αποχετεύσεις, απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήστε εμάς. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επιπλέον, μπορούμε να αποφράξουμε διάφορα φρεάτια που υπερχείλισαν και οποιοδήποτε φραγμένο δίκτυο απορροής υδάτων από βροχοπτώσεις.

Σίγουρα αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι μια άμεση αλλά πρωτίστως μόνιμη λύση και όχι ευφήμερη σαν αυτή που σας προσφέρουν τα ερασιτεχνικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η εταιρεία μας λύνει το πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και πρωτίστως μακροπρόθεσμα, διότι διθέτει εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, άριστη εξειδίκευση. Έχει στη διάθεση της υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με ειδικά αποφρακτικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή περίπτωση. Το προσωπικό που απαρτίζει τα συνεργεία μας είναι άψογα εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο, καθώς επίσης είναι σε θέση να βρεθούν εγκαίρως σε οποιαδήποτε γωνιά της Μάνδρας.

 

Η Μέθοδος που Χρησιμοποιούμε

 • Ελέγχουμε με ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχέτευσης το βουλωμένο αγωγό ή δίκτυο και φωτογραφίζουμε το σημείο και την αιτία της φραγής
 • Σας παραθέτουμε με υπευθυνότητα το είδος του προβλήματος και την πλέον πρακτική και μονιμότερη λύση
 • προχωρούμε στην υλοποίηση της απόφραξης χωρίς ζημιά και περιττή φθορά στο υπόλοιπο δίκτυο.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Αφαίρεση ριζών: δυστυχώς οι ρίζες που αναπτύσσονται σε πεζοδρόμια και κήπους εισχωρούν σε αγωγούς και φρεάτια βουλώνοντας τα δίκτυα και σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλώντας σοβαρότατες φθορές στις σωληνώσεις. Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, αφαιρούμε τις ρίζες που δημιουργούν το πρόβλημα. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει και:

 • Άντληση υδάτων: Λόγω ακραίωνκαιρικών φαινομένων ή ακόμα και οικιακών ατυχημάτων εμφανίζονται στην περιοχή της Μάνδρας, περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων κ.ά. Με ένα τηλεφώνημα σας, θα σπεύσουμε στον χώρο σας και θα αντλήσουμε το νερό άμεσα και αποτελεσματικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 • Συντήρηση: Πάντα είναι καλύτερο να προλαμβάνεις ένα πρόβλημα από το να προσπαθείς να το λύσεις. Είναι προτιμότερο και σαφώς πιο οικονομικό. Έτσι και εμείς, φροντίζουμε να αναλάβουμε την προστασία και τη συντήρηση οποιουδήποτε δικτύου σας ώστε να μην απαιτηθεί κάποια ενέργεια απόφραξης στο μέλλον. Συνοπτικά αυτό που κάνουμε είναι:
  • να επιθεωρούμε τις σωληνώσεις σας και να προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό τους αναλόγως με την κατάστασή τους, το είδος και το μέγεθός τους (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα).
  • να πραγματοποιούμε προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου οποιουδήποτε οικήματος. Έτσι, διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των φρεατίων και των αποχετεύσεων των δικτύων απορροής υδάρων από βροχοπτώσεις, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
  • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση όλων των βόθρων παντός τύπου (απορροφητικών και σηπτικών)

Είμαστε διαθέσιμοι ανα πάσα στιγμή, όποτε και να μας χρειαστείτε. Καλέστε μας και σας εγγυώμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα με τις χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις και άψογη συνεργασία.