Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι

Ειδικευόμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων και επιλύουμε στην στιγμή, αποιοδήποτε πρόβλημα τέτοιας φύσεως σας ταλαιπωρεί. Αναλαμβάνουμε επίσης, την άντληση νερών που λιμνάζουν σε χώρους κάθε τύπου και φυσικά είμαστε ειδικοί στις εκκενώσεις βόθρων καθώς και την συντήρηση σωληνώσεων δικτύων αποχέτευσης.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε διότι, μας χαρακτηρίζει πείρα 40 ετών στον τομέα των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, διαθέτουμε άψογη εξειδίκευση. Έχουμε αντιμετωπίσει αναρίθμητες διαφορετικές περιπτώσεις, πράγμα το οποίο μας καθιστά ικανούς να λύσουμε μόνιμα το πρόβλημά σας. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρους συνεργάτες με τεχνογνωσία, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα καλά πώς να την αξιοποιήσουν στο έπακρο, έτσι ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτησή μας.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, από τη στιγμή που σχετίζεται με απόφραξη, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να το λύσουμε άμεσα, αποτελεσμάτικα και υπεύθυνα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, καθημερινά, οπουδήποτε και αν μένετε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;

 • Βουλωμένος νιπτήρας ή νεροχύτης
 • Βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα
 • Υπερχειλισμένα φρεάτια
 • Φραγμένο δίκτυο απορροής υδάτων βροχής
 • Φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • Φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή αποχετεύσεων

Εάν το πρόβλημά σας υπάρχει στην παραπάνω λίστα, δε χρειάζεται να συνεχίσετε το ψάξιμο. Είμαστε στη διάθεσή σας, να σας απαλλάξουμε από όλη την ταλαιπωρία, άμεσα, αποτελεσματικά και πάνω από όλα, οικονομικά.

Είμαστε κάθε στιγμή σε θέση να βρεθούμε έγκαιρα σε οποιοδήποτε μέρος των Αγίων Αναργύρων, κι αυτό χάρη στα πολυάριθμα συνεργεία που διαθέτουμε.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε:

Αποφράξεις:

 • Πραγματοποιούμε έλεγχο σε βάθος με τον ειδικά διαμορφωμένο εξοπλισμό μας, ο οποίος περιλαμβάνει εξειδικευμένες κάμερες, που εξετάζουν κάθε γωνία του δικτύου, έτσι ώστε να εντωπίσουμε το βουλωμένο αγωγό.
 • Σας ενημερώνουμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και στη συνέχεια σας παραθέτουμε όλες τις πιθανές λύσεις που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε.
 • Τέλος, προχωράμε στην απόφραξη του δικτύου σας χωρίς να χρονοτριβούμε, πάντα με υπευθυνότητα και προσοχή για την αποφυγή περαιτέρω φθοράς των αγωγών.

Υπερσύγχρονες ριζοκοπτικές μηχανές:

Οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται αρκετά γρήγορα, καταστρέφοντας πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, πολλές φορές εισβάλλουν σε αγωγούς και φρεάτια αποχέτευσης προκαλλόντας φραγή στα δίκτυα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ρήγματα στις σωληνώσεις. Εμείς λοιπόν, έχοντας στη διάθεσή μας εξειδικευμένα ριζοκοπτικά μηχανήματα μπορούμε να αφαιρέσουμε αποτελεσμάτικα τις ρίζες που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα επαναφέροντας το δίκτυό σας, στην ομαλή λειτουργία του.

Άντληση υδάτων:

Ακόμη και στους Αγίους Αναργύρους πολλές φορές οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με πλημμυρισμένα υπόγεια, φρεάτια, σιφώνια κ.ά, λόγω κακοκαιρίας, ή λόγω κάποιου καθημερινού ατυχήματος στο σπίτι. Αν βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση, απλά τηλεφωνήστε μας και εμείς θα βρεθούμε έγκαιρα στο χώρο σας για να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και φυσικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Εργασίες συντήρησης:

Αν θέλετε να αποφύγετε τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν όταν φράζουν οι αποχετεύσεις και οι σωληνώσεις, υπάρχει λύση, και γι’αυτό μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Η σωστή συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων είναι η καλύτερη λύση και ένα προληπτικό μέτρο, το οποίο θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από τις επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες απόφραξης.

Εν κατακλείδι:

 • Επιθεωρούμε μέσω εξονυχιστικού ελέγχου τις σωληνώσεις σας και πραγματοποιούμε προληπτικό καθαρισμό ανάλογα με τις ανάγκες και το είδος του αγωγού, κάθε έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
 • Καθαρίζουμε προληπτικά το κεντρικό δίκτυό σας, τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων.
 • Εκκενώνουμε κάθε τύπου βόθρους (σηπτικούς αλλά και απορροφητικούς).