Αποφράξεις Φυλή

Παροχή Υπηρεσιών Απόφραξης, Άντλησης Υδάτων και Συντήρησης Δικτύων από Άρτια καταρτισμένο προσωπικό με Σύγχρονα Μηχανήματα και Τεχνογνωσία.

Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης δικτύου σωληνώσεων και αγωγών, άντληση υδάτων, καθαρισμό αγωγών και εκκενώσεις αποχετεύσεων σε κάθε γωνιά της Φυλής.

Υποφέρετε από την φραγμένη αποχέτευσή σας, τα βουλωμένα σιφώνια, ή τα πλυμμυρισμένα υπόγεια, αποθήκες κλπ;Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήσετε την εταιρεία μας. Με ένα τηλεφώνημα τα πολυάριθμα συνεργεία μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που το διακρίνει.

Aν ψάχνετε μια μόνιμη λύση σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω προβλήματα:

 • ενός φραγμένου δικτύου απορροής όμβριων υδάτων
 • ενός φραγμένου νιπτήρα ή νεροχύτη
 • βουλωμένου σιφωνίου ή υδρορροής
 • βουλωμένου δικτύου σωληνώσεων αποχέτευσης
 • μιας φραγμένης μπανιέρας
 • βουλωμένου φρεατίου
 • μιας βουλωμένης λεκάνης

πράξατε σοφά απευθυνόμενοι σε επαγγελματίες. Η εταιρεία μας θα λύσει το ζήτημά σας άμεσα, υπεύθυνα σε χρεώσεις λογικές και προσιτές για τον οικογενειακό ή επαγγελματικό σας προϋπολογισμό.

Ο στόχος μας

Δεν μας ικανοποιεί το γεγονός μιας ευφήμερης λύσης στο πρόβλημα του πελάτη μας. Θέλουμε να μείνει ικανοποιημένος και για αυτό επιδιώκουμε την μόνιμη διόρθωση των βλαβών που παρουσιάζονται σε αποχετεύσεις και δίκτυα σωληνώσεων που επισκευάζουμε.

Οι εγγυήσεις μας

 • Διαθέτουμε εμπειρία 40 ετών σε αυτό το χώρο και επομένως άριστη εξειδίκευση και τεχνική κατάρτιση
 • Το προσωπικό μας είναι άψογα εκπαιδευμένο για τέτοιες περιστάσεις και σίγουρα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα παρόμοια με το δικό σας στο παρελθόν
 • Τα πολυάριθμα συνεργεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μας επιτρέπουν να είμαστε ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες τη μέρα, καθημερινά, σε οποιοδήποτε σημείο της Φυλής για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας
 • Ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα που χρησιμοποιούμε, μπορούν να σας εξασφαλίσουν σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας, άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς

 

Ο τρόπος που δουλεύουμε:

 • Θεμελιώδης βάση σε κάθε είδους συνεργασία, είναι η άριστη επικοινωνία των δύο συμβαλλόμενων μερών. Έτσι λοιπόν και εμείς, όπως μας δίδαξε η πολυετής πείρα μας, επικοινωνούμε μαζί σας άμεσα και σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για το μέγεθος του προβλήματός σας, παραθέτοντας σας παράλληλα όλες τις πιθανές επιλογές που έχετε και μάλλιστα σε τιμές που ταιριάζουν στην οικονομική ευχέρεια όλων των νοικοκυριών. Πιο συγκεκριμένα:
 • εργαζόμαστε προσεκτικά με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικές κάμερες αποχετεύσεων για μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό του σημείου φραγής
 • σας παρουσιάζουμε με υπευθυνότητα τη φύση του προβλήματος και τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε
 • ενεργούμε δίχως καθυστερήσεις και πραγματοποιούμε άμεσα την απόφραξη με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω βλάβες και ζημιές στο δίκτυό σας

Δεν θέλουμε να αποφράξουμε προσωρινά το φραγμένο δίκτυο και μετά από λίγες μέρες να χρειαστεί να μας καλέσετε ξανά. Προτιμούμε να αφαιρέσουμε σχολαστικά οτιδήποτε μπορεί να φράξει ξανά το δίκτυό σας στο άμεσο ή ακόμη και στο απώτερο μέλλον. Κατ’ αυτόν τον τρόπο σας εξοικονομούμε χρήματα, χρόνο, κόπο και ταλαιπωρία και εξασφαλίζουμε την άριστη λειτουργία του δικτύου σας μακροπρόθεσμα.

Πρόσθετες Παροχές

Αφαίρεση ριζών
Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Άντληση Υδάτων
Αν έχετε πλυμμυρισμένο υπόγειο, σιφώνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλυτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

Συντήρηση και καθαρισμός δικτύων και αγωγών

Δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε διαρκώς με τις φραγμένες αποχετεύσεις. Αν θέλετε να αποφύγετε κάποια μελλοντική φθορά στο δίκτυό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να εμπιστευθείτε σε εμάς τη συντήρηση και τον καθαρισμό των αγωγών σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς:

 • τον προληπτικό έλεγχο και καθαρισμού του οριζόντιου δικτύου σας
 • τον τακτικό καθαρισμό των αγωγών σας
 • την απόφραξη των σιφωνιών του μπάνιου, της αυλής ή του κήπου σε τακτά χρονικά διαστήματα
 • την εκκένωση παντώς τύπου αποχετεύσεων (και απορροφητικών και σηπτικών)

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή σε όποια γωνιά της Φυλής και αν βρίσκεστε. Τα συνεργεία μας θα σπεύσουν να λύσουν το πρόβλημά σας, άμεσα, αποτελεσμάτικα και φυσικά, με τιμές φιλικές προς κάθε νοικοκυριό.