Αποφράξεις Άνω Λιόσια

Αντιμετωπίζετε πρόβλημά με την αποχέτευσή σας; Το σιφώνι του μπάνιου; Σας ταλαιπωρούν τα λιμνάζοντα νερά στους χώρους του σπιτιού σας; Μην απελπίζεστε! Η εταιρεία μας είναι σε θέση να βάλει τέλος σε αυτά τα προβλήματα και είναι στη διάθεσή σας, πανέτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας 24 ώρες τη μέρα, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, σε οποιαδήποτε γωνιά των Άνω Λιοσίων.

Αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι ένα από τα ακόλουθα

 • Φρεάτια που έχουν υποστεί υπερχείλιση
 • Φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση
 • Φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων
 • Βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη
 • Φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • Βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας

τότε δεν έχετε παρά να μας τηλεφωνήστε, και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα, και θα βρεθούμε έγκαιρα στο χώρο σας, προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα που σας βασανίζει.

Λύστε το πρόβλημα της απόφραξης μια για πάντα

Σκοπός μας δεν είναι να δώσουμε μια προσωρινή λύση στο πρόβλημά σας και στο μέλλον να μας χρειαστείτε ξανά, αλλά να λύσουμε το πρόβλημα της απόφραξης που σας ταλαιπωρεί μια για πάντα. Αν ψάχνετε μια εύκολη, οικονομική και προπάντων μόνιμη λύση, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε επαγγελματίες για αυτή τη δουλειά και να απευθυνθείτε σε εμάς με ένα τηλεφώνημα.

Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός που διακατέχει την εταιρεία μας, μπορούν να σας εγγυηθούν τα επιθυμητά προς εσάς αποτελέσματα. Και αυτό διότι διαθέτουμε

 • Ασυναγώνιστη εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και επομένως, άψογη εξειδίκευση σε αυτό που κάνουμε.
 • Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με ειδικά μηχανήματα απόφραξης που ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
 • Άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σίγουρα το πρόβλημά σας ή τουλάχιστον παρόμοια με αυτό, ειδικά στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
 • Άψογη οργάνωση με πολυάριθμα συνεργεία τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να βρεθούμε άμεσα στο χώρο σας και να ξεκινήσουμε άμεσα τη διαδικασία της επισκευής του δικτύου σας.
 • εργαζόμαστε προσεκτικά με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικές κάμερες αποχετεύσεων για μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό του σημείου φραγής
 • σας παρουσιάζουμε με υπευθυνότητα τη φύση του προβλήματος και τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε
 • ενεργούμε δίχως καθυστερήσεις και πραγματοποιούμε άμεσα την απόφραξη/εκκένωση με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω βλάβες και ζημιές στο δίκτυό σας

Η τακτική που ακολουθούμε

Θεμελιώδης βάση σε κάθε είδους συνεργασία, είναι η άριστη επικοινωνία των δύο συμβαλλόμενων μερών. Έτσι λοιπόν και εμείς, όπως μας δίδαξε η πολυετής πείρα μας, επικοινωνούμε μαζί σας άμεσα και σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για το μέγεθος του προβλήματός σας, παραθέτοντας σας παράλληλα όλες τις πιθανές επιλογές που έχετε και μάλλιστα σε τιμές που ταιριάζουν στην οικονομική ευχέρεια όλων των νοικοκυριών. Πιο συγκεκριμένα:

Άλλες Υπηρεσίες που σας προσφέρουμε

Απομάκρυνση ριζών:

Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσοντα στα πεζοδρόμια, τις αυλές ή τους κήπους, εισβάλουν σε υπονόμους, σιφώνια και αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να φράζουν τις σωληνώσεις και να παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία τους. Εμείς είμαστε εδώ, με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε από ριζοκοπτικά μηχανήματα για να σας απαλλάξουμε από αυτήν την ταλαιπωρία και να αποκαταστήσουμε πλήρως την σωστή λειτουργία του δικτύου σας. Η εταιρεία μας επίσης, αναλαμβάνει:

 • Άντληση υδάτων: δυστυχώς ακόμη και στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, συναντάμε περιστατικά πλημμυρισμένων υπογείων, φρεατίων, σιφωνιών κ.ά, είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε λόγω κάποιου καθημερινού ατυχήματος στο σπίτι. Με τις σύγχρονες αντλίες που διαθέτουν τα μηχανήματά μας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε άμεση και εύκολη λύση στο πρόβλημμα αυτό, φυσικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 • Συντήρηση αγωγών και δικτύων: η πρόληψη είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγει κανείς οποιοδήποτε πρόβλημα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την φροντίδα και την συντήρηση του δικτύου σας, με σκοπό την τήρηση της ομαλής του λειτουργίας και της αποφυγής κάποιας μελλοντικής ζημιάς ή βλάβης. Πιο αναλυτικά:
  • Επιθεωρούμε με προσοχή τις σωληνώσεις και πραγματοποιούμε καθαρισμό για προληπτικούς λόγους ανάλογα με την περίσταση, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και φυσικά ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του δικτύου, ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα.
  • Καθαρίζουμε το οριζόντιο δίκτυο προληπτικά,τα φρεάτια και τις αποχετεύσεις των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και τα διφώνια των νιπτήρων, της λεκάνης της μπανιέρας.
  • Αναλαμβάνουμε την εκκένωση κάθε είδους βόθρων (σηπτικών και απορροφητικών).

Όποιο και να είναι το πρόβλημά σας λοπόν, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλεστε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας με ένα τηλεφώνημα και τα συνεργεία μας θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν σε όποια γωνιά των Άνω Λιοσίων και αν βρίσκεστε.