Αποφράξεις Αγία Βαρβάρα

Φερέγγυες Υπηρεσίες Απόφραξης στην Αγία Βαρβάρα – Γρήγορα και Υπεύθυνα

Ύστερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας και εργασίας στον τομέα των αποφράξεων και της συντήρησης αποχετεύσεων, δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να μην έχουμε χειριστεί επανειλημμένα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου είμαστε ευραίως γνωστοί για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την πείρα και τις χαμηλότερες χρεώσεις. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες απόφραξης, γρήγορα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Έχουμε στη διάθεσή μας ένα άψογα καταρτισμένο τεχνικά προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο και χρησιμοποιούμε πολλά συνεργεία, πράγμα το οποίο εξασφαλίζει την αμεσότητα που χαρακτηρίζει την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, εκμηδενίζοντας την αναμονή. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά μας, είναι ο εξοπλισμός μας, που διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Τέτοιες τεχνολογίες είναι οι εξής:

 • ριζοκοπτικά μηχανήματα, τα οποία αφαιρούν χωρίς κανένα πρόβλημα ρίζες δέντρων και θάμνων που εμποδίζουν την σωστή λειτουργία δικτύων αποχετεύσεων, σωληνώσεων και φρεατίων βουλώνοντάς και προκαλόντας τους σοβαρές ζημιές.
 • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες, οι οποίες μας επιτρέπουν να εξετάζουμε με ακρίβεια το δίκτυο που χρήζει αντιμετώπισης και να το φωτογραφίζουμε σε εύρος οπτικής γωνίας 360 μοιρών, πράγμα το οποίο μας εξασφαλίζει αφενός την εύρεση της ρίζας του προβλήματος και του σημείου φραγής και αφετέρου την άμεση και αποτελεσματική λύση του προβλήματος.

Επίσης, έχουμε την καλύτερη διάθεση να επικοινωνούμε μαζί σας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, δείχνοντας ενδιαφέρον στο πρόβλημά σας. Συζητείστε μαζί μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και εμείς θα σας ενημερώσουμε πλήρως για τη σοβαρότητά του και θα σας παραθέσουμε αναλυτικά όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε καθώς και το πότε θα απαλλαγείτε από το πρόβλημά σας σε βάθος χρόνου.

Οι βασικότερες ανάγκες κάθε πελάτη που ταλαιπωρείται από πρόβλημα απόφραξης:

 1. Συνεργείο με πείρα, τεχνικά καταρτισμένο
 2. Λογικές τιμές
 3. Ταχεία εξυπηρέτηση

Δεν χρειάζεται να ψάξετε για κάτι καλύτερο. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία και πραγματοποιεί αποφράξεις πάσης φύσεως. Όπως οι ακόλουθες:

 • Αποφράξεις νιπτήρων
 • Αποφράξεις νεροχυτών
 • Αποφράξεις σιφωνίων
 • Αποφράξεις υδρορροών
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Αποφράξεις δικτύων απορροής υδάτων βροχής
 • Αποφράξεις μπανιέρας και λεκάνης
 • Αποφράξεις δικτύου σωληνώσεων ή αποχετεύσεων

Πρόσθετες Παροχές

Εκκένωση Βόθρων

Αναλαμβάνουμε επίσης, την εκκένωση απορροφητικών και σηπτικών βόθρων, άμεσα, αποτελεσματικά και το κυριότερο, οικονομικά. Η βέλτιστη λύση χαρακτηρίζεται από δύο βασικούς παράγοντες, πρώτον να είναι οικονομική και δεύτερον να έχει διάρκεια. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και θα σπεύσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας στις ανάγκες σας, έχοντας στο μυαλό μας το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Άντληση Υδάτων

Αν πλημυρίσει οποιοσδήποτε χώρος σας ( μπάνιο, υπόγειο, αποθήκη κ.ά.) μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε μηχανήματα άντλησης νερού τελευταίας τεχνολογίας απομακρύνοντας τα ανεπιθύμητα λιμνάζοντα νερά από χώρους κάθε τύπου, απαλλάσοντάς σας από την ταλαιπωρία.

Συντήρηση Σωληνώσεων και Αποχετεύσεων

Αν θέλετε να αποφύγετε τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν όταν φράζουν οι αποχετεύσεις και οι σωληνώσεις, υπάρχει λύση, και γι’αυτό μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Η σωστή συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων είναι η καλύτερη λύση και ένα προληπτικό μέτρο, το οποίο θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από τις επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες απόφραξης.

Η εταιρεία μας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει τη συντήρηση του δικτύου σας:

 • ελέγχοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα το δίκτυο σας, έτσι ώστε αν εντοπιστεί κάποιο πιθανό σημείο όπου, μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να προκληθεί φραγή, να ενεργήσουμε άμεσα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας
 • καθαρίζοντας το δίκτυό σας, για προληπτικούς λόγους τακτικά (ανά έτος, ανά εξάμηνο, ανά τετράμηνο κ.ο.κ) ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του
 • καθαρίζοντας τις σωλήνες της αποχέτευσης των δικτύων απορροής βρόχινων υδάτων και σιφωνίων
 • καθαρίζοντας προληπτικά τον κεντρικό σωλήνα της αποχέτευσης που συνδέεται με αυτόν του νιπτήρα, της λεκάνης, της μπανιέρας κ.ά.