Αποφράξεις Αφίδνες

Επαγγελματικές υπηρεσίες εκκένωσης αποχετεύσεων, αποφράξεων, συντήρησης δικτύων και άντλησης υδάτων στην περιοχή των Αφιδνών. Δρούμε άμεσα, αποτελεσμάτικα, με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του. Αναζητάτε έμπειρα συνεργεία στον τομέα των αποφράξεων σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς;

Μην ψάχνετε άλλο. Η εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας στον κλάδο αναλαμβάνει την απόφραξη:

 • φρεατίων
 • της αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων υδάτων
 • υδρορροών
 • σιφωνίων
 • μπανιέρας και λεκάνης
 • ενός δικτύου σωληνώσεων
 • νεροχυτών
 • νιπτήρων

Να είστε σίγουροι πως με μια πείρα 40 και πλέον ετών είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οποιαδήποτε περίσταση στον τομέα των αποφράξεων, άρα και την δική σας. Η εταιρεία μας δικρίνεται για τον επαγγελματισμό που διαθέτει και τα πολυάριθμα συνεργεία που με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους είναι κάθε στιγμή έτοιμα να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, ειδικά στην περιοχή των Αφιδνών.

Απευθυνθείτε σε εμάς με σιγουριά και ασφάλεια, καθώς διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες τις ημέρας όλες τις μέρες του χρόνου και δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι υψηλών προδιαγραφών. Συνοπτικά εργαζόμαστε με:

 • σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, τα οποία αφαιρούν τις ρίζες δέντρων και θάμνων που εισχωρούν σε δίκτυα αποχετεύσεων, σωληνώσεις και φρεάτια βουλώνοντάς τα και εμποδίζοντας την λειτουργία τους.
 • ειδικές κάμερες αποχετεύσεων, με τις οποίες έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε λεπτομερώς το φραγμένο δίκτυο, και να εντοπίσουμε με ακρίβεια την κύρια αιτία της βλάβης αλλά και να βρούμε την βέλτιστη λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης

Σας ενημερώνουμε για το πρόβλημα και τη βλάβη λεπτομερώς, συζητούμε μαζί σας όλες τις πιθανές επιλογές που σας δίνονται και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά το κόστος της εργασίας μας, προσαρμοσμένο πάντα στην οικονομική σας ευχέρεια

Πρόσθετες Παροχές

Άντληση Υδάτων

Εάν σας ταλαιπωρεί το πλυμμυρισμένο υπόγειο, ή τα σιφώνια που υπερχείλισαν δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε, αφού η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση υδάτων από οποιονδήποτε χώρο. Έχοντας στη διάθεσή μας το πιο σύγχρονα μηχανήματα άντλησης υδάτων με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση.

Συντήρηση

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Έτσι συνβαίνει και με τα δίκτυα σωληνώσεων. Είναι προτιμότερο να συντηρείτε προληπτικά τους αγωγούς σας, από το να παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον μια σοβαρή βλάβη που θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα. Η εταιρεία μας είναι στο πλάι σας και σε αυτήν την περίπτωση. Οι διεργασίες που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων είναι οι εξής:

 • έλεγχος του οριζόντιου δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του
 • καθαρίζουμε και συντηρούμε τους αγωγούς σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας
 • καθαρισμός και εκκένωση αν χρειάζεται της αποχέτευσης και των σωληνώσεων
 • για προληπτικούς λόγους τακτικός καθαρισμός των σιφωνιών του μπάνιου, του κήπου, της αυλής και των μπαλκονιών

Εκκένωση Βόθρων

Η εταιρεία μας αναλμβάνει την εκκένωση βόθρων παντός τύπου (απορροφητικούς και σηπτικούς)

Εάν αυτό που ψάχνετε είναι μια άμεση, αποτελεσματική και πάνω από όλα οικονομική λύση, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα τηλεφώνημα. Τα συνεργεία μας είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, σε όποια γωνία της περιοχής των Αφιδνών και αν βρίσκεστε.