Αποφράξεις

Η απόφαση να μείνετε μόνοι σ’ ένα σπίτι είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σας. Είστε κύριοι του εαυτού σας. Εσείς απέναντι στις προσωπικές σας ανάγκες. Νιώθετε ασφάλεια κι ηρεμία. Κάτι όμως σας έχει διαφύγει…
Βρίσκεστε οι ίδιοι απέναντι στα μικροπροβλήματα που θα «βγάλει» το νέο σας σπιτικό.

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις από τη μία, καθαρισμοί και βουλώματα λεκανών, νιπτήρων, σιφωνιών από την άλλη κι εσείς να βρίσκεστε στη μέση του κυκεώνα, ψάχνοντας για λύση.

Θα είστε άλλος ένας από τους καθημερινούς υπερήρωες της κοινωνίας μας ή θα αφεθείτε στα χέρια των ειδικών; Η εικόνα ενός ταλαιπωρημένου και απελπισμένου ανθρώπου πάνω από μια δύσοσμη βουλωμένη λεκάνη, δε σας ταιριάζει, για κανένα λόγο. Αφήστε όλα τα αυτοσχέδια εργαλεία που διαθέτετε στο σπίτι, γλιτώστε χρόνο, κόπο και χρήματα και δώστε τη μόνη σωστή λύση.

Τηλεφωνήστε μας άμεσα και έγκαιρα.

Επί σειρά ετών φροντίζουμε για εσάς, είμαστε ακλόνητα σταθεροί στις απόψεις μας ότι για να υπάρχει εμπιστοσύνη πρέπει οι παροχές να αγγίζουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Συστήματα τεχνικών ελέγχων με κάμερα, εξειδικευμένο προσωπικό, εμπειρία, διαρκής ενημέρωση πάνω στις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού κι αποφράξεων, υπερσύγχρονα φορτηγά επανδρωμένα με έμπιστο προσωπικό, προσωπική φροντίδα και κατανόηση, είναι λίγες από τις υπηρεσίες μας, μόνο για εσάς.

Οι μεγαλουπόλεις στις οποίες ζούμε και δραστηριοποιούμαστε αυξάνουν διαρκώς τα ποσοστά πάσης φύσεως υδραυλικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να καθιστούν τον κλάδο μας ζωτικό κι αναπόσπαστο κομμάτι της αλυσίδας των επαγγελματιών στην υπηρεσία των ανθρώπων και κατ’ επέκταση και στη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Προβληματικές εγκαταστάσεις

Μην ξεχνάτε, ότι με την έγκαιρη διάγνωση, την αμέριστη προσοχή πάνω στο θέμα και τη λεπτομερή ανάλυση κι επίλυσή του, είμαστε σε θέση να κλείνουμε οριστικά το κεφάλαιο της προβληματικής εγκατάστασης του αποχετευτικού σας συστήματος, σε βαθμό που να μην χρειαστεί για χρόνια να ασχοληθείτε με αυτό.

Τα πολύπλοκα και δαιδαλώδη συστήματα αγωγών σε βόθρους κι άλλα σημεία συγκέντρωσης κι επεξεργασίας λυμάτων ήταν και θα είναι πάντοτε το αγκάθι της καθημερινής μας ρουτίνας.

Οι Αποφράξεις Ανδρώνης σας δίνουν υπόσχεση ζωής κι επιφυλάσσονται για μελλοντική και μόνιμη συνεργασία, χωρίς υπερβολές κι ανώφελα έξοδα. Η εικόνα ενός καθαρού σπιτιού ή μιας οργανωμένης επιχείρησης είναι αυτοσκοπός μας, εφόσον δουλεύουμε σαν οικογένεια κι αυτό για εμάς προϋποθέτει σεβασμό προς όλους μας τους πελάτες.