Αποφράξεις Σπάτα

Ταχύτατη Εξυπηρέτηση, Σύγχρονα μέσα και Μηχανήματα και πάνω από όλα Ασυναγώνιστες Τιμές!

Αντιμετωπίζετε πρόβλημά με την αποχέτευσή σας; Το σιφόνι του μπάνιου; Σας ταλαιπωρούν τα λιμνάζοντα νερά στους χώρους του σπιτιού σας; Μην απελπίζεστε! Η εταιρεία μας είναι σε θέση να βάλει τέλος σε αυτά τα προβλήματα και είναι στη διάθεσή σας, πανέτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας 24 ώρες τη μέρα, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, οπουδήποτε στα Σπάτα και αν μένετε.

Μην προσπαθείτε άδικα να λύσετε το πρόβλημα της απόφραξης με ερασιτεχνικές λύσεις από προϊόντα των σούπερ μάρκετ. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και λύστε μια για πάντα το πρόβλημά σας! Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά, με σύνεση και αξιοπιστία και πάνω από όλα τιμές που ταιριάζουν στην οικονομική ευχέρεια κάθε πελάτη μας.

Όποιο και να είναι το πρόβλημά σας σχετικά με βουλωμένα σιφώνια, νιπτήρες λεκάνες, φρεάτια, αποχετεύσεις, απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήστε εμάς. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επιπλέον, μπορούμε να αποφράξουμε διάφορα φρεάτια που υπερχείλισαν και οποιοδήποτε φραγμένο δίκτυο απορροής υδάτων από βροχοπτώσεις.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που είναι αποτελεσματική αλλά και μόνιμη. Η εταιρεία μας σας προσφέρει και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η σωστή κίνηση είναι να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Ο κόσμος μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια και αυτό γιατί διαθέτουμε:

 • Πολλαπλά συνεργεία σε όλη την Νέα Πέραμο, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο.
 • Άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με εμπειρία και τεχνογνωσία στις αποφράξεις, στην άντληση υδάτων και στις εκκενώσεις παντός τύπου βόθρων.
 • Εξειδικευμένος εξοπλισμός:
  • ριζοκοπτικά μηχανήματα, τα οποία ξεριζώνουν ρίζες δέντρων και θάμνων που μπαίνουν στις αποχετεύσεις, στους σωλήνες και τα φρεάτια, προκαλώντας φραγές ή ρωγμές
  • ειδικές κάμερες αποχετεύσεων τις οποίες εισάγουμε στο φραγμένο δίκτυο, αποκτώντας πλήρη εικόνα και εξακριβώνοντας την αιτία και το ακριβές σημείο της φραγής.
  • ειδικά αποφρακτικά οχήματα και σύγχρονα μηχανήματα άντλησης υδάτων πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Άλλες Υπηρεσίες που σας Προσφέρουμε

Με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα βάζουμε τέλος στο πρόβλημα που δημιουργούν οι ρίζες των δέντρων σε υπονόμους, αποχετεύσεις και φρεάτια. Επίσης αναλαμβάνουμε:

 • Άντληση υδάτων: Αρκετά συχνά κάτοικοι των Σπάτων επικοινωνούν μαζί μας με σκοπό να τους βοηθήσουμε στην άντληση των νερών από αποθήκες και υπόγεια. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα διάφορα προβλήματα στα φρεάτια ή ζημιές στις σωληνώσεις των υδραυλικών σας, εύκολα δημιουργούν μια δυσάρεστη κατάσταση στην οικία ή τον χώρο εργασίας σας.
 • Συντήρηση Δικτύου Σωληνώσεων: Πάντα είναι καλύτερο να προλαμβάνεις ένα πρόβλημα από το να προσπαθείς να το λύσεις. Είναι προτιμότερο και σαφώς πιο οικονομικό. Οι διεργασίες που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων είναι οι εξής:
 • την τακτική επιθεώρηση, έλεγχο και καθαρισμό του δικτύου σας ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ. Ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το είδος και μέγεθος των σωληνώσεών σας
 • τον τακτικό καθαρισμό σιφονιών τουαλέτας, κουζίνας, κήπου, μπαλκονιών και αυλών
 • την εκκένωση κάθε τύπου βόθρων, σηπτικών και απορροφητικών

Μένετε στα Σπάτα; Μην χάνετε άλλο το χρόνο σας σε εφήμερες και πολυδάπανες λύσεις. Απευθυνθείτε σε εμάς και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσουμε! Τηλεφωνήστε μας ανά πάσα στιγμή στο τηλεφωνικό μας κέντρο.