Αποφράξεις Λαύριο

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης, η εταιρεία μας είναι εδώ για σας βγάλει από το αδιέξοδο. Έχουμε τον τρόπο, κατέχουμε την πείρα! Απαλλαχτείτε μια για πάντα από αυτήν την ταλαιπωρία. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις παντός τύπου, προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων και αφαίρεσης ριζών από δέντρα και θάμνους που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας.

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί;

 • Φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή βουλωμένη αποχέτευση;
 • Φραγμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;
 • Φρεάτια που ξεχειλίζουν;
 • Βουλωμένος νεροχύτης ή νιπτήρας;
 • Βουλωμένη μπανιέρα ή λεκάνη;
 • Φραγμένα σιφώνια και υδρορροές;

Μένετε στο Λαύριο και ψάχνετε για αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα των αποφράξεων;

Να είστε σίγουροι πως με μια πείρα 40 και πλέον ετών είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οποιαδήποτε περίσταση στον τομέα των αποφράξεων, άρα και την δική σας. Η εταιρεία μας διακρίνεται για τον επαγγελματισμό που διαθέτει και τα πολυάριθμα συνεργεία που με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους είναι κάθε στιγμή έτοιμα να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, ειδικά στην περιοχή του Λαυρίου.

Απευθυνθείτε σε εμάς με σιγουριά και ασφάλεια, καθώς διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες τις ημέρας όλες τις μέρες του χρόνου και δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Πρωταρχικός μας στόχος

Στόχος μας είναι ο άριστος καθαρισμός του δικτύου ώστε να λειτουργεί ομαλά, όχι μόνο προσωρινά αλλά σε βάθος χρόνου, εξοικονομώντας έτσι για εσάς χρόνο, χρήμα και ανώφελη ταλαιπωρία.

Πάντα ακολουθούμε τα εξής βήματα στις δουλειές μας:

 • Εξακριβώνουμε την φύση προβλήματος με ειδικές κάμερες και εντοπίζουμε την κύρια αιτία που το προκάλεσε
 • Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε για την σοβαρότητα της ζημιάς και όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε και αποφασίζουμε κατόπιν κοινής συμφωνίας
 • Ακολουθώντας τις επιθυμίες σας, προχωράμε στην υλοποίηση της επισκευής της ζημιάς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και πάνω από όλα σε τιμές που να συνάδουν με την οικονομική σας ευχέρεια

Έχετε βιώσει στο παρελθόν την εμπειρία μιας απόφραξης και θα θέλατε να μην υποστείτε ποτέ ξανά την ίδια ταλαιπωρία;

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

 • την προσεκτική επιθεώρηση του οριζόντιου δικτύου σας και των φρεατίων και τον προληπτικό τους καθαρισμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθορισμένα από εσάς (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, τρίμηνο ή μήνα, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του δικτύου)
 • τον καθαρισμό της αποχέτευσης όμβριων υδάτων και του συστήματος των σιφωνίων, καθώς και των σωληνώσεων στα είδη υγιεινής σας
 • την εκκένωση κάθε είδους βόθρων, σηπτικών ή απορροφητικών.

Πρόβλημα με πλημμυρισμένους χώρους;

Πολυάριθμες φορές μας έχουν καλέσει να αντλήσουμε λιμνάζοντα ύδατα από υπόγεια και αποθήκες στην περιοχή του Λαυρίου. Οι ισχυρές κακοκαιρίες του χειμώνα, τα προβλήματα των φρεατίων της Αττικής ή κάποια ζημιά οικιακού χαρακτήρα μπορούν να προκαλέσουν έναν πραγματικό εφιάλτη στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο.

Εύκολα και γρήγορα η εταιρεία μας δίνει τη λύση με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα άντλησης νερού που διαθέτει και τα εξειδικευμένα και πολυάριθμα συνεργεία.

Η εταιρεία μας προσφέρει επιπλέον:

Αφαίρεση ριζών
Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Συντήρηση Αποχετεύσεων

Έχετε ήδη αντιμετωπίσει ένα βουλωμένο δίκτυο αποχέτευσης ή απλά δεν θέλετε ποτέ να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τέτοιου είδος πρόβλημα; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι πως επιλέξατε σωστά. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να μην σας αφήσει απογοητευμένους. Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση από την καλύτερη εταιρεία αποφράξεων στην περιοχή του Λαυρίου.