Αποφράξεις Κερατέα

Άμεσα, Υπεύθυνα και πάνω από όλα οικονομικά! Επαγγελματικές Υπηρεσίες Απόφραξης στην περιοχή της Κερατέας.

Η Κερατέα είναι ένα όμορφο και ήσυχο προάστιο της Αθήνας, ωστόσο, δεν είναι απαλλαγμένο από τα κοινά προβλήματα της πρωτεύουσας, ειδικά στο θέμα των δικτύων και των αποχετεύσεων. Πολλά νοικοκυριά στην περιοχή μας παραπονούνται συνεχώς για:

 • φραγμένα σιφώνια
 • βουλωμένους νιπτήρες και νεροχύτες, καθώς και μπανιέρες
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
 • πλημμυρισμένα φρεάτια
 • βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης
 • λεκάνες γεμάτες λύματα, και διάφορα άλλα

Αν κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα δοκιμάζει την υπομονή σας, τότε σας πληροφορούμε ότι βρίσκεστε στον σωστό ιστότοπο και πως απευθύνεστε στην κατάλληλη εταιρεία. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Η πείρα που διαθέτουμε μας έχει χαρίσει την καλύτερη δυνατή εξειδίκευση, ώστε να φροντίσουμε να λυθεί το πρόβλημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Γιατί προτιμούν εμάς:

 • Διαθέτουμε τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό με εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων
 • Άρτια οργάνωση και διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή σε όλη την περιοχή της Κερατέας
 • Εξειδικευμένος και σύγχρονος εξοπλισμός:
  • Αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • Ειδικά πιεστικά μηχανήματα
  • Ριζοκοπτικά μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών για την αφαίρεση των ριζών των δέντρων που εισχωρούν σε αποχετεύσεις και σιφώνια δυσκολεύοντας την ομαλή λειτουργία τους
  • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχέτευσης για τον ακριβή εντοπισμό της αιτίας της βλάβης και του σημείου φραγής, ώστε να αντιμετωπίσουμε εύκολα και γρήγορα το πρόβλημά σας

Οποιαδήποτε εργασία απόφραξης γίνει από εμάς, θα καταστήσει το δίκτυό σας και πάλι λειτουργικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακόμα Σας Παρέχουμε:

Αντλήσεις Υδάτων
Σε περιπτώσεις έντονης βροχής ή κάποιας βλάβης στα υδραυλικά σας, εμείς μπορούμε να αντλήσουμε άμεσα τυχόν νερά που μπήκαν στο υπόγειο ή την αποθήκη σας. Αν έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο, σιφόνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

Αν είστε προνοητικοί, τότε εμπιστευθείτε σε εμάς την συντήρηση του δικτύου σας.

Πάντα είναι καλύτερο να προλαμβάνεις ένα πρόβλημα από το να προσπαθείς να το λύσεις. Είναι προτιμότερο και σαφώς πιο οικονομικό. Έτσι και εμείς, φροντίζουμε να αναλάβουμε την προστασία και τη συντήρηση οποιουδήποτε δικτύου σας ώστε να μην απαιτηθεί κάποια ενέργεια απόφραξης στο μέλλον. Συνοπτικά αυτό που κάνουμε είναι: να επιθεωρούμε τις σωληνώσεις σας και να προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό τους αναλόγως με την κατάστασή τους, το είδος και το μέγεθός τους (ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, ή μήνα), να πραγματοποιούμε προληπτικό καθαρισμό του οριζόντιου δικτύου οποιουδήποτε οικήματος. Έτσι, διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των φρεατίων και των αποχετεύσεων των δικτύων απορροής υδάτων από βροχοπτώσεις, των νιπτήρων, της λεκάνης και των σιφωνίων. Αναλαμβάνουμε επίσης, την εκκένωση όλων των βόθρων παντός τύπου (απορροφητικών και σηπτικών)

Μην χάνετε άλλο το χρόνο σας σε εφήμερες και πολυδάπανες λύσεις. Με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει, υποσχόμαστε να μην σας αφήσουμε δυσαρεστημένους! Τα συνεργεία μας είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, σε όποια γωνία της περιοχής της Κερατέας και αν βρίσκεστε.