Αποφράξεις Κάντζα

Το φαινόμενο των φραγμένων αποχετεύσεων ή των βουλωμένων σιφονιών και δικτύων σωληνώσεων είναι πολύ σύνηθες και συμβαίνει αρκετά συχνά. Λιμνάζοντα νερά και βουλωμένες νιπτήρες και μπανιέρες είναι και αυτό μια συνηθισμένη εικόνα σε πολλά σπίτια, ειδικά στην περιοχή της Κάντζας. Αν κι εσείς αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα και ψάχνετε μια γρήγορη, αποτελεσματική και πάνω από όλα οικονομική λύση, τότε βρίσκεστε στον πλέον κατάλληλο ιστότοπο. Πιο κάτω θα σας αναλύσουμε τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, τον τρόπο που εργαζόμαστε και για ποιο λόγο θα πρέπει να προτιμήσετε εμάς για να δώσουμε μια οριστική λύση στο πρόβλημά σας.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, έχοντας αποκτήσει δεσπόζουσα θέση στον κλάδο και μια εμπειρία που μας καθιστά ικανούς να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε περίπτωση κάτω από όλες τις συνθήκες. Τα συνεργεία που διαθέτουμε, αποτελούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικόκαι ειδικά εκπαιδευμένο να χειρίζεται τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που έχουμε στο δυναμικό μας. Είναι καιρός να ξεχάσετε τις εφήμερες λύσεις που σας προσφέρουν τα ερασιτεχνικά προϊόντα του εμπορίου και να απευθυνθείτε σεεπαγγελματίες αν θέλετε να λύσετε μόνιμα το πρόβλημα των φραγμένων αποχετεύσεων.

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί;

 • Έφραξε το δίκτυο των σωληνώσεων ή δυσλειτουργεί η αποχέτευση;
 • Έφραξε το δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων;
 • Έχει βουλώσει ο νεροχύτης ή ο νιπτήρας;
 • Ξεχειλίζουν τα φρεάτια;
 • Έφραξαν τα σιφώνια και οι υδρορροές;
 • Βούλωσε η μπανιέρα ή η λεκάνη;

Η εταιρεία μας σας εγγυάται, μόνιμη και αποτελεσματική λύση στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Σαςπαροτρύνουμε να μας εμπιστευθείτε, διότι:

 • Διαθέτουμε πείρα 40 ετών στον τομέα των αποφράξεων και όπως είναι επόμενο, άριστη εξειδίκευση.
 • Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας δίνουν την ικανότητα να φέρουμε σε πέρας κάθε περίπτωση απόφραξης ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας της.
 • Το προσωπικό μας είναι ειδικά εκπαιδευμένο για να χειρίζεται τον εξοπλισμό μας και το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν πολλές φορές τέτοιες καταστάσεις, σας εγγυάται πως θα λύσει και το δικό σας πρόβλημα, όποιο και αν είναι αυτό.
 • Έχουμε στη διάθεσή μας πολυάριθμα συνεργεία, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι με ένα τηλεφώνημά σας, θα ανταποκριθούμε άμεσα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε σημείο της Κάντζας και αν βρίσκεστε.

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε.

Κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μας, επομένως δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις προτιμήσεις σας και πραγματοποιούμε τις εργασίες μας ύστερα από συνεννόηση με εσάς. Μόνο έτσι μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις. Συνοπτικά οι διεργασίες που ακολουθούμε, είναι οι εξής:

 • Πρώτα, κάνουμε μια γενική επιθεώρηση του δικτύου και με ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχετεύσεων εντοπίζουμε την ακριβή αιτία του προβλήματος και το σημείο φραγής.
 • Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το μέγεθος και τη σοβαρότητα του προβλήματος και σας παραθέτουμε λεπτομερώς όλες τις εναλλακτικές επιλογές που σας παρουσιάζονται.
 • Τέλος, πάντα ύστερα από συνεννόηση μαζί σας και κατ’ακολουθία των οδηγιών σας, προχωρούμε στην εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η απόφραξη, με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω φθορές από αμέλεια στο δίκτυό σας.

Άλλες υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

Αφαίρεση ριζών από δέντρα και θάμνους: οι ρίζες που αναπτύσσονται κοντά σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές εισβάλουν συνήθως σε αγωγούς και φρεάτια βουλώνοντας τα. Τα δίκτυα σε ορισμένες περιπτώσεις σπάνε και προκαλούνται ποικίλες φθορές στις σωληνώσεις. Με τα ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, αφαιρούμε συστηματικά το τμήμα των ριζών που προκαλούν το πρόβλημα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας. Αναλαμβάνουμε ακόμα και:

 • Άντληση Υδάτων: ακόμη και στην περιοχή της Κάντζας, συναντάμε πολλές φορές το φαινόμενο της πλημμύρας σε διάφορους χώρους, όπως υπόγεια, φρεάτια, δίκτυα σωληνώσεων και άλλα. Αψηφήστε τις συχνές κακοκαιρίες και εμπιστευθείτε τα σύγχρονα μηχανήματα άντλησης υδάτων που διαθέτουμε, για να λύσετε μια για πάντα το πρόβλημά σας.
 • Συντήρηση δικτύων: σίγουρα είστε προνοητικοί άνθρωποι και δεν θα θέλατε να ταλαιπωρηθείτε στο μέλλον από κάποια φραγμένη αποχέτευση. Εμπιστευτείτε μας την συντήρηση του δικτύου σας και βγάλτε από το μυαλό σας τη σκέψη της μελλοντικής απόφραξης. Οι εργασίες συντήρησης που σας προσφέρουμε έχουν ως εξής:
  • Τακτικός έλεγχος και καθαρισμός των σωληνώσεων σας ανά έτος, εξάμηνο, τετράμηνο, μήνα, ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του δικτύου σας.
  • Προληπτικός καθαρισμός του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων, καθώς και των σιφονιών της νιπτήρας, της τουαλέτας, της μπανιέρας κ.ο.κ.
  • Εκκένωση βόθρων παντός τύπου (απορροφητικών και σηπτικών) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας, θεωρείστε ότι λύθηκε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε κι εμείς θα σπεύσουμε να σας βοηθήσουμε σε όποια γωνιά της Κάντζας και αν βρίσκεστε. Καλέστε μας!