Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Υπηρεσίες Αποφράξεων και Συντήρησης Δικτύων από την πιο Έμπειρη Αποφρακτική Εταιρεία!

Η εταιρεία μας σας παρέχει υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης δικτύου σωληνώσεων και αγωγών, άντληση υδάτων, καθαρισμό αγωγών και εκκενώσεις αποχετεύσεων σε κάθε γωνιά της περιοχής των Γλυκών Νερών.

Υποφέρετε από την φραγμένη αποχέτευσή σας, τα βουλωμένα σιφώνια, ή τα πλυμμυρισμένα υπόγεια, αποθήκες κλπ; Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήσετε την εταιρεία μας. Με ένα τηλεφώνημα τα πολυάριθμα συνεργεία μας είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που το διακρίνει.

Αν μένετε στα Γλυκά Νερά, τότε σίγουρα, αντιμετωπίζετε ένα από τα ακόλουθα προβλήματα:

 • φραγμένες μπανιέρες
 • βουλωμένοι νιπτήρες και νεροχύτες
 • φραγμένα σιφώνια
 • βουλωμένες λεκάνες
 • βουλωμένες σωληνώσεις ή υδρορροές
 • φραγμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
 • βουλωμένα φρεάτια

Όποιο και να είναι το πρόβλημά σας σχετικά με βουλωμένα σιφώνια, νιπτήρες λεκάνες, φρεάτια, αποχετεύσεις, απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και προτιμήστε εμάς. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επιπλέον, μπορούμε να αποφράξουμε διάφορα φρεάτια που υπερχείλισαν και οποιοδήποτε φραγμένο δίκτυο απορροής υδάτων από βροχοπτώσεις.

Σίγουρα αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι μια άμεση αλλά πρωτίστως μόνιμη λύση και όχι εφήμερη σαν αυτή που σας προσφέρουν τα ερασιτεχνικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η εταιρεία μας λύνει το πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και πρωτίστως μακροπρόθεσμα, διότι διαθέτει εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, άριστη εξειδίκευση. Έχει στη διάθεση της υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με ειδικά αποφρακτικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή περίπτωση. Το προσωπικό που απαρτίζει τα συνεργεία μας είναι άψογα εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο.

Προτιμήστε μας διότι κατέχουμε:

 • Πολυετή εμπειρία και μοναδική εξειδίκευση στον τομέα των αποφράξεων
 • Άρτια τεχνογνωσία και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
 • Άψογη οργάνωση και διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
 • Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την εκπλήρωση βέλτιστων αποτελεσμάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας

Όλες οι Υπηρεσίες που σας παρέχει η εταιρεία μας

Εργασίες συντήρησης:

Αν θέλετε να αποφύγετε τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν όταν φράζουν οι αποχετεύσεις και οι σωληνώσεις, υπάρχει λύση, και γι’αυτό μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Η σωστή συντήρηση του δικτύου των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων είναι η καλύτερη λύση και ένα προληπτικό μέτρο, το οποίο θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από τις επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες απόφραξης.

Αφαίρεση ριζών

Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Εκκένωση Βόθρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκκένωση βόθρων παντός τύπου (απορροφητικούς και σηπτικούς)

Κάτι ακόμη που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, είναι η άντληση υδάτων από κάθε είδους χώρο, με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτουμε και τις σύγχρονες αντλίες άντλησης νερού. Αν πλημμυρίσει οποιοσδήποτε χώρος σας ( μπάνιο, υπόγειο, αποθήκη κ.ά.) μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε μηχανήματα άντλησης νερού τελευταίας τεχνολογίας απομακρύνοντας τα ανεπιθύμητα λιμνάζοντα νερά από χώρους κάθε τύπου, απαλλάσσοντας σας από την ταλαιπωρία.

Η καλύτερη και η πραγματικά οικονομική λύση είναι μόνο η μόνιμη λύση.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα τηλεφώνημα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνετε την σωστή επιλογή. Παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε όλη την περιοχή των Γλυκών Νερών!