Αποφράξεις Γέρακας

Υπεύθυνα, γρήγορα οικονομικά και πάνω από όλα αξιόπιστα στην περιοχή του Γέρακα!

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποφράξεων επί 40 και πλέον έτη, πράγμα το οποίο μας καθιστά το πιο εξειδικευμένο συνεργείο στον κλάδο σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, έχοντας αποκτήσει εμπειρία στην αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος τέτοιας φύσεως.

Έχουμε στη διάθεσή μας εκσυγχρονισμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως ειδικά αποφρακτικά οχήματα και πιεστικά μηχανήματα, ειδικά βυτία και εξειδικευμένες κάμερες αποχετεύσεων που μας δίνουν την ικανότητα να εντοπίζουμε την κύρια αιτία της φραγή και να δίνουμε σε κάθε είδους πρόβλημα ένα άμεσο, αποτελεσματικό αλλά και μόνιμο τέλος.

Με ένα άψογα καταρτισμένο προσωπικό, είμαστε οι μόνοι στο χώρο που μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης και συντήρησης δικτύων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το γεγονός ότι διαθέτουμε πολυάριθμα συνεργεία σε όλη την περιοχή του Γέρακα, μας επιτρέπει να σας εξυπηρετούμε άμεσα και όλο το 24ωρο, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειάζεστε!

Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:

 • έλεγχο του δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα
 • προληπτικό καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου αλλά και των φρεατίων καθώς των σιφονιών του μπάνιου, της κουζίνας, του κήπου, της αυλής κτλ.
 • τον καθαρισμό ολόκληρης της στήλης της αποχέτευσης, καθώς και των σιφονιών

την εκκένωση κάθε είδους βόθρων, τόσο σηπτικών όσο και απορροφητικών.

Αν μένετε στον Γέρακα Αττικής και ταλαιπωρήστε από:

 • φραγμένα σιφώνια και υδρορροές
 • φραγμένες μπανιέρες
 • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
 • φραγμένες σωληνώσεις αποχέτευσης
 • φραγμένα φρεάτια
 • φραγμένους νιπτήρες και νεροχύτες
 • φραγμένες λεκάνες

Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να ψάχνετε τη λύση στα φτηνά προϊόντα του εμπορίου. Αφήστε το πάνω μας, εμπιστευτείτε μας και σας εγγυόμαστε άμεση, αποτελεσματική και πρωτίστως οικονομική λύση στο πρόβλημά σας.

 

Οι Υπηρεσίες Μας

Εκκένωση Βόθρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκκένωση βόθρων παντός τύπου (απορροφητικούς και σηπτικούς)

Άντληση Υδάτων
Αν έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο, σιφόνι, ή αποχέτευση, απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα άντλησης υδάτων με υπερσύγχρονες αντλίες που θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

Αφαίρεση ριζών
Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Συντήρηση
Αν έχετε ήδη βιώσει την ταλαιπωρία μιας απόφραξης και δεν θέλετε να ξαναμπείτε σε παρόμοια διαδικασία στο μέλλον, τότε η συντήρηση και ο τακτικός καθαρισμός του δικτύου σας είναι μονόδρομος. Οι εργασίες που εκτελούν τα συνεργεία μας στο πλαίσιο της συντήρησης δικτύων, είναι οι ακόλουθες:

 • Τακτική επιθεώρηση του δικτύου σας ώστε να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο μπορεί να προκληθεί μελλοντική φραγή και να την προλάβουμε
 • Καθαρισμός προληπτικά σε τακτά χρονικά διαστήματα (έτος, εξάμηνο, τετράμηνο κτλ.) ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του οριζόντιου δικτύου σας
 • Καθαρισμός των στηλών της αποχέτευσης των δικτύων απορροής όμβριων υδάτων και των σιφωνίων
 • Καθαρισμός της στήλης της αποχέτευσης που συνδέεται με το νιπτήρα, τη λεκάνη και άλλα μέρη του σπιτιού που δεν θα θέλατε να βουλώσουν στο μέλλον

Αν μένετε στον Γέρακα και έχετε πρόβλημα απόφραξης, μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας! Εμπιστευτείτε μας, μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή και μόνιμη λύση στο πρόβλημα των αποφράξεων σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.