Αποφράξεις Ανθούσα

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Απόφραξης και Συντήρησης δικτύων Αποχέτευσης στην περιοχή της Ανθούσας.

Αποφράξεις Παντός Τύπου

Σίγουρα αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι μια άμεση αλλά πρωτίστως μόνιμη λύση και όχι εφήμερη σαν αυτή που σας προσφέρουν τα ερασιτεχνικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η εταιρεία μας λύνει το πρόβλημα άμεσα, αποτελεσματικά και πρωτίστως μακροπρόθεσμα, διότι διαθέτει εμπειρία 40 ετών στον κλάδο των αποφράξεων και, όπως είναι επόμενο, άριστη εξειδίκευση. Έχει στη διάθεση της υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με ειδικά αποφρακτικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή περίπτωση. Το προσωπικό που απαρτίζει τα συνεργεία μας είναι άψογα εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο, καθώς επίσης είναι σε θέση να βρεθούν εγκαίρως σε οποιαδήποτε γωνιά της Ανθούσας.

Ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε;

 • Βουλωμένος νιπτήρας ή νεροχύτης
 • Βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα
 • Υπερχειλισμένα φρεάτια
 • Φραγμένο δίκτυο απορροής υδάτων βροχής
 • Φραγμένα σιφώνια και υδρορροής
 • Φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων ή αποχετεύσεων

Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και εμπιστευθείτε την εταιρεία μας!

Ο Σκοπός μας

Στοχεύουμε πάνω από όλα στην ικανοποίηση του πελάτη μας, μέσω της μακροπρόθεσμης λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Δεν μας ικανοποιούν οι προσωρινές λύσεις που σας προσφέρουν τα φτηνά και ερασιτεχνικά προϊόντα του εμπορίου – ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία του δικτύου σας μακροπρόθεσμα και πάνω από όλα οικονομικά.

Πάντα ακολουθούμε τα εξής βήματα στις δουλειές μας:

 • Εξακριβώνουμε την φύση προβλήματος με ειδικές κάμερες και εντοπίζουμε την κύρια αιτία που το προκάλεσε
 • Στη συνέχεια, σας ενημερώνουμε για την σοβαρότητα της ζημιάς και όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε και αποφασίζουμε κατόπιν κοινής συμφωνίας
 • Ακολουθώντας τις επιθυμίες σας, προχωράμε στην υλοποίηση της επισκευής της ζημιάς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και πάνω από όλα σε τιμές που να συνάδουν με την οικονομική σας ευχέρεια

 

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Συντήρηση Αποχετεύσεων

Έχετε ήδη αντιμετωπίσει ένα βουλωμένο δίκτυο αποχέτευσης ή απλά δεν θέλετε ποτέ να έρθετε αντιμέτωποι με ένα τέτοιου είδος πρόβλημα; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος για εσάς. Συνοπτικά ακολουθούμε τα επόμενα βήματα:

 • γενικός έλεγχος του δικτύου σας και προληπτικός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με το είδος και το μέγεθός του
 • συστηματικός καθαρισμός σιφονιών απορροής υδάτων από βροχόπτωση
 • απόφραξη σιφονιών μπάνιου
 • εκκένωση παντός τύπου βόθρων

Αφαίρεση ριζών

Πολλές φορές οι ρίζες των δέντρων που υπάρχουν σε πεζοδρόμια, κήπους και αυλές, εισχωρούν σε υπονόμους, αποχετεύσεις και σιφώνια με αποτέλεσμα τη φραγή τους. Έχοντας στη διάθεσή μας ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Άντληση Υδάτων

Αν πλημμυρίσει οποιοσδήποτε χώρος σας ( μπάνιο, υπόγειο, αποθήκη κ.ά.) μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε μηχανήματα άντλησης νερού τελευταίας τεχνολογίας απομακρύνοντας τα ανεπιθύμητα λιμνάζοντα νερά από χώρους κάθε τύπου, απαλλάσσοντας σας από την ταλαιπωρία.

Εκκένωση Βόθρων. Εκκενώνουμε βόθρους παντός τύπου (σηπτικούς και απορροφητικούς) άμεσα και πρωτίστως σε χαμηλές τιμές.

Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Μην το σκέφτεστε. Τηλεφωνήστε μας τώρα!

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Απόφραξης στην Ανθούσα – Άμεσα και Υπεύθυνα!