24 ώρες το 24ωρο
24 ώρες το 24ωρο
Σε Όλη την Αττική
Σε Όλη την Αττική
210 77 77 770
210 77 77 770

Αποφράξεις στα Ανατολικά Προάστια

Γρήγορα

Γρήγορα

Εύκολα

Εύκολα

Αποτελεσματικά

Αποτελεσματικά

Επέλεξε την Περιοχή σου:

Αποφράξεις στα Ανατολικά Προάστια

Γνωρίζοντας καλά ότι η περιοχή των Ανατολικών Προαστίων υποφέρει εδώ και πολλά χρόνια από το πρόβλημα στις αποχετεύσεις και βάζοντας ως γνώμονα το πόσο πυκνοκατοικημένη είναι, βάζουμε ως μόνο και πρώτο μας στόχο να λύσουμε το πρόβλημα σε βάθος όσον αφορά τις σωληνώσεις και τις αποχετεύσεις των νοικοκυριών αλλά και των δημόσιων δρόμων.

Αναλαμβάνουμε βουλωμένα φρεάτια, λεκάνες, νιπτήρες, σιφώνια, φραγμένα δίκτυα απορροής υδάτων καθώς και βουλωμένους σωλήνες και υδρορροές. Οι εκκενώσεις βόθρων κι αντλήσεις υδάτων αποτελούν καθημερινή μας ρουτίνα.

Τα μηχανήματα άντλησης δίνουν το πρότυπο αποτέλεσμα στις εργασίες μας ενώ το προσωπικό μας εξειδικευμένο και συνεπέστατο στις εργασίες, σας καθοδηγεί κάνοντας όλα όσα εσείς δεν είστε σε θέση να κάνετε. Χωρίς να ταλαιπωρείστε άλλο εμείς φροντίζουμε να μείνετε συνεπείς στις επιθυμίες σας. Είμαστε στο πλευρό σας, πάντοτε διαθέσιμοι για εσάς ακόμη και σε περιοχές που είναι δύσβατες ή απομακρυσμένες. Η χρήση της κάμερας μας δίνει μια λύση που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε. Οι λύσεις μας είναι οριστικές κι εμείς αποφασισμένοι να δράσουμε χωρίς επιστροφή στα παλιά. Τα παρωχημένα συστήματα δράσης δίνουν τη θέση τους στις σύγχρονες τεχνικές κι όλα μοιάζουν να είναι εύκολα για εμάς γιατί μόνο έτσι ξέρουμε να δουλεύουμε…προς όφελός σας και μόνο.

Εδώ και πολλά χρόνια, κάτοικοι των ανατολικών προαστίων κι ευρύτερων περιοχών κάνουν παράπονα για ζημιές και φθορές στα συστήματά τους λόγω κακής συντήρησης των αποχετευτικών συστημάτων ή και ακόμα λόγω κακής διατήρησης των φρεατίων των δρόμων, με αποτέλεσμα στο ενδεχόμενο μιας ξαφνικής νεροποντής, να υπάρχει πάντα ο φόβος της υπερχείλισης. Οι αποφράξεις Ανδρώνης δραστηριοποιούνται στην περιοχή εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί και ευτυχώς εμείς διατηρούμε την εικόνα του σπιτιού σας αλλά και της γειτονιάς σας καθαρή για πολλά χρόνια, χωρίς υπερβολές κι έξτρα οικονομική επιβάρυνση.

Ο Υμηττός, η Πεντέλη, το Λαύριο, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Μαραθώνας, Παλλήνη, Πικέρμι, Σπάτα, Ραφήνα κι άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής είναι μερικές από αυτές που εξυπηρετούμε, καθώς διαθέτουμε επανδρωμένο προσωπικό κι εκεί. Με ένα τηλέφωνο βρισκόμαστε εκεί και λύνουμε μια για πάντα το πρόβλημα της κακής λειτουργίας ενός παλαιωμένου ή ταλαιπωρημένου αποχετευτικού συστήματος.